تغذیه ورزشی در بهبود عملکرد ورزشکاران
پیشرفت قهرمامان در رشته های گوناگون ورزشی تنها منوط به تمرینهای دشوار و مداوم نیست بلکه کمیت و کیفیت تغذیه قهرمانان است |
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 19 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
پیشرفت قهرمامان در رشته های گوناگون ورزشی تنها منوط به تمرینهای دشوار و مداوم نیست ، بلکه کمیت و کیفیت تغذیه قهرمانان است که پیروزی یا عدم پیروزی آنان را در مسابقات مطرح می سازد .
بدون تمرینهای لازم و توجه به سوخت و ساز بدن و ضرورتهای زیستی متکی به رژیم های مناسب ، موفقیت در امر ورزش امکان ندارد ، به بیان دیگر رژیم غذایی را می توان به عنوان عامل مساعد کننده و تمرین های ورزشی را به عنوان عامل تسریع کننده به حساب آورد ، مجموع دو عامل فوق اصلی و ضروری به حساب می آیند . گاهی تصور می رود که حذف کامل مواد چربی و نشاسته ای از رژیم غذایی و جایگزین ساختن مواد پروتئینی مانند گوشت ، ماهی ، پنیر به جای آنها در حفظ تناسب اندام ، اقدام شایسته ای است ، در صورتی که استفاده از تمامی منابع غذایی با توجه به رژیم و انجام ورزشهای متناسب بهتر می توانند منظور آنان را تأمین کند.