پروژه علمیات برداشت یونجه
کارشناسی در رشته تولید دانه های روغنی
موضوع پروژه :
علمیات برداشت یونجه
پروژه
حاضر در 45 صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع
ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آماده است .
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : مقدمه ای در مورد گیاه یونجه
1-1- مقدمه
......................................................................................................................................
2
1-2- مبدا اولیه یونجه
......................................................................................................................
4
1-3- خواص گیاه شناسی یونجه
......................................................................................................
5
1-4-انواع یونجه ایرانی
....................................................................................................................
8
1-4-1- یونجه بغدادی
....................................................................................................................
8
1-4-2- یونجه همدانی
....................................................................................................................
9
1-4-3- یونجه یزدی
.......................................................................................................................
9
1-4-4- یونجه بمی
.........................................................................................................................
9
1-5- ارزش غذایی یونجه
................................................................................................................
10
1-6- مقایسه ارزش غذایی یونجه
.....................................................................................................
11
1-7- یونجه و اهمیت آن در تغذیه دام
.............................................................................................
12
1-8- عوامل موثر بر ارزش غذایی یونجه ......................................................................................... 12
1-8-1- گونه ، واریته و سویه گیاه
..................................................................................................
12
1-8-2- نسبت برگ به ساقه
............................................................................................................
12
1-8-3- مرحله رشد در زمان برداشت ............................................................................................. 12
1-8-4- حاصلخیزی و خصوصیات خاک ........................................................................................ 13
1-8-5- اثرات اقلیم فصل آب و هوا روی ترکیبات یونجه .............................................................. 13
1-8-6- ارزش غذایی یونجه
............................................................................................................
13
فصل دوم – روش های برداشت یونجه
2-1- رو شهای برداشت یونجه
........................................................................................................
16
2-1-1- چیدن
..................................................................................................................................
16
2-1-2- ریگ زدن
............................................................................................................................
18
2-1-3- بسته بندی
...........................................................................................................................
19
2-2- زمان برداشت یونجه
................................................................................................................
20
فصل سوم – اصول خشک کردن علوفه
3-1- اصول خشک کردن علوفه
......................................................................................................
24
3-2- روش های خشک کردن علوفه .............................................................................................. 26
3-2-1- علوفه خشک بلند
..............................................................................................................
27
3-2-2- علوفه خشک خردشده
......................................................................................................
27
3-2-3- علوفه خشک ریز شده
......................................................................................................
28
3-2-4- علوفه خشک بسته بندی شده ........................................................................................... 28
3-2- 5- بسته های بزرگ
...............................................................................................................
29
3-3- خشک کردن در انبار
..............................................................................................................
30
3-3-2- علوفه خشک قرصی و حبه شده ....................................................................................... 32
3-3-3- مواد افزودنی به علوفه
.......................................................................................................
33
3-3-4- آبگیری
..............................................................................................................................
34
فهرست منابع
4-1 منابع فارسی
.............................................................................................................................
36
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ( 3-1 ) : ارزشیابی پروتئین یونجه ....................................................................................... 22
جدول ( 3-2 ) : ترکیب و قابلیت هضم یونجه تاره خشک شده به طریق مصنوعی ....................... 35
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل ( 1-1 ) : یونجه
.....................................................................................................................
4
شکل ( 1-2 ) : ریشه یونجه
..........................................................................................................
5
شکل ( 1-3 ) : ساقه یونجه
............................................................................................................
5
شکل ( 1-4 ) : گل یونجه
..............................................................................................................
5
شکل ( 1-5 ) : برگ یونجه
............................................................................................................
7
شکل ( 2-1 ) : نوعی برداشت یونجه ............................................................................................. 16
شکل ( 2-2 ) :
مور.........................................................................................................................
17
شکل ( 2-3 ) : نوعی برداشت یونجه ............................................................................................. 17
شکل ( 2-4 ) : ریگ
.....................................................................................................................
18
شکل ( 2-5 ) : دستگاه بسته بندی یونجه ....................................................................................... 19
شکل ( 2-6 ) : علوفه بسته بندی شده
............................................................................................
19
شکل ( 2-7 ) : دستگاه در حال بسته بندی یونجه............................................................................ 19
شکل ( 2-8 ) : موقع زمان برداشت یونجه ...................................................................................... 20
شکل ( 3-1 ) : بسته های بزرگ یونجه ......................................................................................... 29
شکل ( 3-2 ) : خشک کردن در انبار
.............................................................................................
31
شکل ( 3-3 ) : حمل علوفه
..........................................................................................................
33