نابترین فایلها

فایلهای کمک آموزشی

نابترین فایلها

فایلهای کمک آموزشی

ترجمه مقاله حافظه با دسترسی تصادفی چیست؟

ترجمه مقاله حافظه با دسترسی تصادفی چیست؟
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 42 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
ترجمه مقاله حافظه با دسترسی تصادفی چیست؟

فروشنده فایل

کد کاربری 4674
ترجمه مقاله حافظه با دسترسی تصادفی چیست؟
عنوان انگلیسی مقاله: ? (What is random access memory (RAM
عنوان فارسی مقاله: حافظه با دسترسی تصادفی (RAM) چیست؟
دسته: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١١
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
حافظه اصلی یا RAM نوعی ذخیره یا مخزن در کامپیوتر است که ظرفیت ورود هر دستور وفرمانی را دارد. این ویژگی در مقابل دستگاه های حافظه دائمی مانند نوار مغناطیسی، دیسکها و درام قرار دارد که حرکت مکانیکی دستگاه اطلاعاتی را با دستوراتی ثابت وارد کامپیوتر می کند معمولاً RAM می تواند هم خواندنی وهم نوشتنی باشد در برابر ROM که فقط خواندنی است.
مرور
کامپیوتر ها از RAM برای نگهداری کد برنامه واطلاعات در طول اجرای یک فرمان استفاده می کنند در کامپیوتر های الکترونیکی ابتدایی، RAM از لامپهای خلأ وبعد از کابل های مغناطیسی ساخته شد. اصلاح "کابل یا هسته، هنوز توسط بعضی ازبرنامه نوسان برای توصیف RAM در قلب یا مرکز کامپیوتر بکار می رود.
بعضی از انواع RAM فرار هستند به این معنی که بر خلاف بعضی دیگر از اشکال مخزن کامپیتر مانند مخزن دیسک ونوار، آنها اطلاعاتشان را وقتی کامپیوتر خاموش می شود از دست می دهند در طول تاریخ محاسبه، برای RAM از یک تکنولوژی استفاده می شده است ومعمولا برای ذخیره سازی حجم و ایجاد حافظه بالا از تکنولوژی های منطقی ارزانتر وسنگین تر استفاده می شد.
بعضی از کامپیوترهای قدیمی از رشته سیم های جیوه استفاده می کردند که یک سری پالس های صوتی به یک لوله پر شده از جیوه می فرستادند. وقتی پالس به آخر لوله رسید، مدارات نشان می دهد که پالس سیستم باینری ٠ و١ را به نمایش می گذارد واسیلاتور (ارتعاش سنج) در سیم ضربان را تکرار می کند. کامپیوترهای اولیه دیگر RAM را در درامهای مغناطیسی سرعت بالا ذخیره می کرد.
در طرح های بعدی از ردیفهایی از الکترومغناطیسی های کوچک فریت استفاده شد که با عنوان حافظه هسته ای شناخته شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.