نابترین فایلها

فایلهای کمک آموزشی

نابترین فایلها

فایلهای کمک آموزشی

دانلود پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

پروژه کارآفرینی مرغداری(پرورش مرغ تخم گذار) در 49 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

پروژه کارافرینی مرغداری
طرح توجیهی مرغداری
کارآفرینی مرغداری
دانلود پروژه مرغداری
دانلود کارآفرینی مرغداری
طرح توجیه فنی مرغداری
توجیه اقتصادی مرغداری
دسته بندی طرح های توجیهی
فرمت فایل doc
حجم فایل 400 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49

پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)


فهرست:

خلاصه طرح :............................................................................................................................ 4

فصل اول.................................................................................................................................. 5

معرفی طرح.............................................................................................................................. 5

1-2-مشخصات محصول.............................................................................................................. 6

1-1-2- نام و کاربرد محصول:....................................................................................................... 6

2-1-2-مشخصات فنی محصول..................................................................................................... 6

3-1-2-معرفی روشهای تولید........................................................................................................ 6

4-1-2-تشریح مختصر فرایند........................................................................................................ 6

فصل دوم.................................................................................................................................. 7

تعیین ظرفیت............................................................................................................................. 7

2-2-تعیین ظرفیت تولید.............................................................................................................. 8

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی........................................................................ 8

2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید........................................................................................... 9

2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی......................................................................................... 9

فصل سوم............................................................................................................................... 10

معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 10

معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 11

1-3-برآورد پرسنل تولیدی......................................................................................................... 11

2-3-پرسنل اداری و خدمات....................................................................................................... 11

فصل چهارم............................................................................................................................ 12

هزینه ها................................................................................................................................. 12

معرفی هزینه ها........................................................................................................................ 13

برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................ 14

زمین محل اجرای طرح :............................................................................................................. 15

محوطه سازی :......................................................................................................................... 15

ساختمانها :............................................................................................................................. 16

میزان سرمایه گذاری :................................................................................................................ 16

محاسبه هزینه ها :..................................................................................................................... 17

محاسبه سود و زیان ویژه  ( ارقام به میلیون ریال ).............................................................................. 18

تاسیسات مورد نیاز :.................................................................................................................. 20

وسایل نقلیه :........................................................................................................................... 21

تاسیسات اداری :...................................................................................................................... 21

هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................... 22

هزینه های جاری :..................................................................................................................... 22

هزینه استهلاک :....................................................................................................................... 23

هزینه سوخت و انرژی :.............................................................................................................. 23

جمع هزینه های جاری طرح :....................................................................................................... 24

فصل پنجم.............................................................................................................................. 25

شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز............................................................................................. 25

تاریخچه پرورش مرغ :................................................................................................................ 26

تاریخچه پرورش مرغ در ایران...................................................................................................... 28

روش های گرمایشی................................................................................................................... 30

مزایای دستگاه های گرم کننده تابشی در مرغداری ها.......................................................................... 31

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی...................................................................... 32

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:      32

کیفیت پوسته  (shell Quality)................................................................................................... 33

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی................................................................................. 34

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی...................................................................... 35

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود:      35

۱-  پوسته اصلی تخم مرغ  (shell) :.............................................................................................. 35

۲-  کوتیکول(cuticle) :............................................................................................................ 36

۳-  غشاهای پوسته  (shell membranes) :................................................................................... 36

۴-  PH بالای آلبومین:.............................................................................................................. 36

۵-  آنزیمهای ضد میکروب:......................................................................................................... 36

اهمیت آب در صنعت مرغداری.................................................................................................... 37

باکتری درحد قابل قبول.............................................................................................................. 38

ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ..................................................................................... 39

ساختمان شیمیایی تخم مرغ :........................................................................................................ 39

خواص بیوشیمیایی سفیده  :........................................................................................................ 41

اوآلبومین  (Ovalbumin ) :....................................................................................................... 41

کونالبومین  ( Conalbumin ) :................................................................................................... 42

اووموکوئید  ( Ovomucoid ) :.................................................................................................. 43

فصل ششم.............................................................................................................................. 44

چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی........................................................................................... 44

جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید......................................................................... 45

نتیجه گیری :........................................................................................................................... 47

 


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


 

1-2-مشخصات محصول

 

1-1-2- نام و کاربرد محصول:

ایجاد و راه اندازی فضای برای پرورش و تولید و تکثیر مرغ تخم گذار

 

2-1-2-مشخصات فنی محصول

تخم مرغ یکی از کالاهای اساسی مردم در کشور ما است ،  تخم مرغ یکی از کالاهایی است که در سبد روزانه مردم قرار دارد .

 

3-1-2-معرفی روشهای تولید

روش خودکار

 

4-1-2-تشریح مختصر فرایند

تولید تخم مرغ

 

2-تعیین ظرفیت تولید

ردیف

نام محصول

ظرفیت تولید سالانه

ظرفیت تولید ماهانه

ظرفیت تولید روزانه

1

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

تخم مرغ

160000 کیلو

15000 کیلو

500 کیلو

 

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی

ردیف

نام ماده اولیه/ قطعات خریدنی

مشخصات فنی

مورد مصرف در محصول

میزان مصرف

در محصول

مصرف سالیانه

منبع تامین

مقدار

واحد

داخلی

خارجی

1

سیستم خودکار جوجه کشی

 

Xg - Xenon 

جوجه کشی

-

 

 

 

*

2

سیستم گرم نگهدار 

Ra32i

جهت گرم نگهداری تخم ها استفاده میشود

 

3

 

*

 

3

سیستم تخلیه اتوماتیک

 

 

 

3

 

*

 

4

سیستم برودتی و حرارتی

 

 

 

6

 

*

 

دانلود پروژه کارآفرینی مرغداری (پرورش مرغ تخم گذار)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.