نابترین فایلها

فایلهای کمک آموزشی

نابترین فایلها

فایلهای کمک آموزشی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی جوشکاری و درب و پنجره سازی

طرح توجیهی و کارآفرینی جوشکاری و درب و پنجره سازی

در زمانهای قدیم و قرون گذشته مبادلات اقتصادی به صورت پایاپای انجام می پذیرفت و مشاغل اجتماعی کمتری در جوامع وجود داشت

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی جوشکاری و درب و پنجره سازی

طرح توجیهی جوشکاری دری و پنجره سازی  کارآفرینی جوشکاری
دسته بندی طرح توجیهی صنعتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 9 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 5

فرمت ورد 5 صفحه

در زمانهای قدیم و قرون گذشته مبادلات اقتصادی به صورت پایاپای انجام می پذیرفت و مشاغل اجتماعی کمتری در جوامع وجود داشت . در اوایل دوره اسلامی با ضرب سکه ، معاملات اقتصادی رونق فراوانی یافت و مبادلات به صورت خرید و فروش انجام می پذیرفت با پیشرفت زندگی اجتماعی و توسعه ماشینهای اقتصادی ، نیاز های اولیه انسان نیز افزایش یافت . تنوع فعالیتهای اقتصادی در جوامع مختلف و سهولت و آسانی معاملات عامه پیدایش تقسیم کار و مشاغل گردید. به تدریج بنگاههای اقتصادی تشکیل گردیده و فعالیتهای اقتصادی رونق یافت . امروزه در زندگی انسانها بنگاهها ی اقتصادی فراوانی ایفای نقش می نمایند به عنوان مثال جهت ایجاد یک مسکن نیاز به مشاوره ، تأمین مصالح ساختمانی مورد نیاز ( متنوع ) نیروی کار و غیره می باشد که هر کدام جداغگانه یک بنگاه اقتصادی می باشند. درب و پنجره سازی به عنوان اساسی ترین بنگاه ساختمان سازی است . اتصال آهن آلات مورد نیاز جهت انبوه سازی و استحکام ساختمانها و ساخت درب و پنجره فلزی و غیره اولین قدم ساخت یک مسکن می باشد و تجربه ، سلیقه ، تنوع محصولات و شکیل بودن انها مهمترین عوامل بازاریابی این نوع کارگاهها و بنگاههای اقتصادی کوچک می باشد .

موضوع طرح : جوشکاری و درب و پنجره سازی

توجیه اشتغال زایی

توجیه در آمد زایی :

توجیه فنی:

جمع بندی :

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی جوشکاری و درب و پنجره سازی

دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت )

دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت )

عنوان دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت ) تعداد اسلاید18 اسلاید فرمت پاورپوینت (قابل ویرایش) کتاب مدیریت منابع انسانی دکتر اسفندیار سعادت از جمله منابع مهم درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد این فایل شامل پاورپوینت فصل یازدهم این کتاب با عنوان مدیریت حقوق و دستمزد می باشد و بخشهای عمد

دانلود دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت )

کتاب مدیریت منابع انسانی دکتر اسفندیار سعادت، دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت ) تفاوت میان حقوق و دستمزد، ویژگی های سیستم حقوق و دستمزد، طراحی سیستم حقوق و دستمزد به عهده کیست؟، مراحل مختلف طراحی سیستم حقوق و دستمزد
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 159 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
عنوان: دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت ) تعداد اسلاید:18 اسلاید فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش) کتاب مدیریت منابع انسانی دکتر اسفندیار سعادت از جمله منابع مهم درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل یازدهم این کتاب با عنوان مدیریت حقوق و دستمزد می باشد و بخشهای عمده آن شامل موارد زیر است: مقدمه تفاوت میان حقوق و دستمزد ویژگی های سیستم حقوق و دستمزد طراحی سیستم حقوق و دستمزد به عهده کیست؟ مراحل مختلف طراحی سیستم حقوق و دستمزد تجزیه و تحلیل شغل شرح شغل ارزشیابی شغل بررسی نرخ حقوق و دستمزدهای متداول در صنعت تعیین نرخ پرداخت تعدیل و ترمیم سیستم پرداخت ارزیابی تفاضلی حقوق و دستمزد بررسی قوانین و مقررات درون سازمانی بررسی قوانین و مقررات دولتی حاکم بر پرداخت تعیین حقوق پایه نتیجه گیری

دانلود دانلود پاورپوینت مدیریت حقوق و دستمزد ( فصل یازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت )

دانلود پروژه بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)

پروژه بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)

پروژه تخصصی موضوع تحقیق بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)

دانلود پروژه بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)

پروژه
تحقیق
مقاله
پروژه دانشجویی
دانلود پروژه
دانلود تحقیق
دانلود مقاله
دانلود پروژه دانشجویی
بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)
مقاله بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)
تحقیق بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)
پروژه بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)
دسته بندی عمران و ساختمان
فرمت فایل docx
حجم فایل 592 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 61

پروژه بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)


انواع سیستمهای باربر جانبی
1-1- تأثیر سختی بر رفتارهای لرزه ای:
افزایش سختی موجب کاهش تناوب می شود و در نتیجه سازه را اگر در ناحیه نرم باشد به سمت ناحیه تشدید و شتاب پاسخ را افزایش می دهد. بعکس اگر سازه در ناحیه تشدید باشد، آن را به سمت ناحیه سخت برده و شتاب پاسخ را کاهش می دهد. بنابراین افزایش سختی روی شتاب پاسخ تأثیری دوگانه دارد. از آنجا که نواحی سه گانه جایگاه ثابتی ندارند نمی توان با قطعیت بیان
کرد که آیا سخت کردن یک سازه به افزایش نیروهای زلزله می انجامد یا به کاهش آن به همین دلیل نقش طبقه نرم در یک سازه مدتها مورد بحث و جدل بوده است. برخی معتقدند که وجود یک طبقه نرم موجب کاهش سختی و در نتیجه کاهش نیروهای زلزله می شود و گروهی دیگر طبقه نرم را موجب تمرکز انرژی در یک طبقه و در نتیجه انهدام آن طبقه می دانند.


    Ø     فصل اول:
  انواع سیستمهای باربر جانبی                                              صفحه   4

    Ø     فصل دوم:
  بادبند و انواع ان                                                              صفحه  11

    Ø     فصل سوم:
  خصوصیات و مقایسه بادبندهای همگرا و وگرا                       صفحه  17

    Ø     فصل چهارم:
تحلیل تقریبی قابهای بادبندی شده                                    صفحه  30

    Ø     فصل پنجم:
  ظوابط و روشهای طراحی بادبندها                                      صفحه  39

    فهرست منابع                                                                                          صفحه  67

دانلود پروژه بادبندهای واگرا (EBF ) و همگرا (CBF)

دانلود پروژه کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر

پروژه کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر

پروژه کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر

پروژه کارافرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر
طرح توجیهی سردخانه 5000 تنی بالای صفر
کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر
دانلود پروژه سردخانه 5000 تنی بالای صفر
دانلود کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر
طرح توجیه فنی سردخانه 5000 تنی بالای صفر
توجیه اقتصادی سردخانه 5000 تنی بالای صفر
دسته بندی طرح های توجیهی
فرمت فایل doc
حجم فایل 550 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

پروژه کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر

 

مقدمه :

نظر به اینکه در کشور ایران در بسیاری از مناطق پتانسیل بالایی در زمینه تولید انواع میوه جات خصوصاً سیب درختی برخوردار بوده و این محصول با توجه به شرایط اقلیمی جزء اقلام درجه یک صادراتی می باشد و همچنین فرآورده های لبنی نظیر پنیر و پنیر لیقوان احداث سردخانه جهت نگهداری محصولات کشاورزی و لبنی اهداف خوبی را می تواند پوشش دهد. از جمله این اهداف:

1- تکمیل زنجیره تولید و سورتینگ میوه جات

2- با توجه به اینکه شرکت هایی در این مناطق در زمینه صنایع تبدیلی از قبیل تولید انواع اسانس های میوه، پودر میوه، میوه جات خشک، تخم مرغ و غیره وجود دارند اینگونه سردخانه ها می توانند انبار خوبی جهت مواد اولیه این صنایع باشند و در تکمیل چرخه تولیدات صنعتی نقش خوبی را ایفا کنند.

3- گسترش نفوذ در بازار های صادراتی منطقه و جهان

4- فرهنگ تعاونی بین اهالی منطقه

 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

سردخانه 5000 تنی بالای صفر

 

 

محل اجرا :

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

با توجه به نیاز تولید کنندگان محصولات مختلف از جمله محصولات صنعتی به این صنعت و با توجه به این که سردخانه 5000 تنی بالای صفر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و نیاز تولید کنندگان محصولات صنعتی به سرد خانه ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در صنعت داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 13 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

برای نگهداری محصولات در سردخانه دو عامل عمده وجود دارد ، یکی برودت لازم و دیگری رطوبت نسبی – در عمل پس از ورود محصول به سردخانه پس از برداشت نمونه ، محصول به پیش سردکن رفته ، مقداری از حرارت اولیه خود را از دست داده و سپس وارد سالن شده روی پالت ها قرار می گیرد ، برای نگهداری محصول و حفظ برودت از کمپرسورهای آمونیاک استفاده می کنند ، مزیت این کمپرسورها نسیت به کمپرسورهای فریونی پائین بودن هزینه نگهداری آنها میباشد ، درجه حرارت سردخانه پیشنهادی حداقل صفر بوده و بر این اساس قدرت کمپرسورها محاسبه گردیده است.

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات  بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های صنعتی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .

3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس                         

1-   اشخاص حقیقی

-   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

-   حداقل سن 18 سال تمام

-   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

 

2-   اشخاص حقوقی

-   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

-   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

 

مدارک مورد نیاز:

1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.

2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

7-  پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

دانلود پروژه کارآفرینی سردخانه 5000 تنی بالای صفر

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

پروژه کارافرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
طرح توجیهی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
دانلود پروژه کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
دانلود کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
طرح توجیه فنی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی
توجیه اقتصادی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسف
دسته بندی طرح های توجیهی
فرمت فایل doc
حجم فایل 590 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

 

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

محیط اطرافمان انباشته از پلاستیک شده است ، هر کاری که انجام می دهیم و هر محصولی که استفاده می کنیم ، از غذایی که می خوریم تا لوازم برقی با پلاستیک سروکار داشته و حداقل در بسته بندی آن از این مواد استفاده شده است .

گذر زمان و پیشرفت صنایع از یک سو، ارتقاء سطح فرهنگ جوامع و افزایش تقاضا برای کالاهای بهداشتی از سوی دیگر باعث شده اند که امروزه انواع ظروف یکبار مصرف جزو لوازم جدایی ناپذیر زندگی روزانه ما شوند . ظروف یکبار مصرف در اشکال ، اندازه ها و کیفیت های متعدد ما را در محاصره خود قرار داده اند .

از طرفی توجه به بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماری ها ، گسترش مراکز فروش و ارائه انواع اغذیه و خوراکی های مختلف و لزوم صرفه جویی هر چه بیشتر در وقت (شستشو و ارائه مجدد ظروف) استفاده از ظروف یکبار مصرف را اجتناب ناپذیر ساخته است . ظروف مذکور عمدتاً جهت بسته بندی های مختلف مثل ، مربا ، عسل و ماست ، خامه ، بستنی ، نوشابه ، شیرینی و غذا و... مورد استفاده قرار می گیرند . ظروف یکبار مصرف وظیفه مهمی را در افزایش سطح بهداشت عمومی بازی می کنند .

شکل ظاهری این ظروف تا اندازه ای با سلیقه تولید کننده و امکانات فنی قالب ساز تغییر می یابد ولی عمدتاً اندازه و ابعاد موجود در بازار مبنای کار تولید کننده می باشد .

برای بسته بندی این نوع ظروف پلاستیکی ، بسته بندی اولیه و ثانویه لازم است . بسته بندی اولیه بدین ترتیب می باشد که تعداد ظروف مورد نظر در کیسه های پلی اتیلنی مخصوص گذارده می شوند ، بدین ترتیب از نظر نفوذ ذرات گرد و غبار و آلوده کننده های موجود در هوا و نشست آن ها بر روی ظروف جلوگیری می شود . آنگاه نظر به شکنندگی و عدم مقاومت در مقابل ضربه ظروف یکبار مصرف و تغییر شکل ظاهری آن ها از کارتن های مقوایی جهت چیدن کیسه های پلی اتیلنی حاوی ظروف استفاده می شود و سپس به بازار مصرف ارائه می گردد .

 

شکل 1 انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی

  

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 16 نفر میباشد .

 

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3

 

فصل اول  -  کلیات.......................................................................................................................................... 4

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 5

شکل 1 انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی.............................................................................................................. 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 6

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 6

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 7

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 7

مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 7

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 7

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 8

1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 8

2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 8

مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9

اصلاحیه جواز تاسیس :.............................................................................................................................................. 9

تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

 

فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 13

بازدید از کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی........................................................................................... 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ).................................................................................... 15

 

 

فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16

جدول 1 قیمت انواع ظروف یکبار مصرف اسفنجی............................................................................................... 17

جدول 2 واحدهای تولیدکننده ظروف یکبار مصرف اسفنجی تا ابتدای سال 1386............................................ 18

جدول 3 روند ظرفیت تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی - تن.......................................................................... 19

نمودار 1 روند ظرفیت تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی - تن......................................................................... 19

جدول 4 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های گذشته  - تن.................................................... 20

نمودار2 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های گذشته  - تن..................................................... 20

جدول 5 واحدهای در دست اجرای ظروف یکبار مصرف اسفنجی...................................................................... 21

ادامه جدول 5.......................................................................................................................................................... 22

جدول 6 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های آتی - تن.......................................................... 23

نمودار 3 روند تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی در سال های آتی - تن.......................................................... 23

جدول 7 سرانه مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی – گرم............................................................................... 24

نمودار 4 سرانه مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی – گرم............................................................................... 24

جدول 8 مصرف ظاهری ظروف یکبار مصرف اسفنجی - تن............................................................................... 25

جدول 9 سرانه و روند مصرف ظروف یکبار مصرف اسفنجی............................................................................... 25

جدول 10 نتیجه گیری بازار داخلی ظروف یکبار مصرف اسفنجی -تن............................................................... 26

جدول 11 هزینه خرید زمین – میلیون ریال.......................................................................................................... 26

جدول 12 آماده سازی محوطه  - میلیون ریال....................................................................................................... 27

جدول 13 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی – میلیون ریال........................................... 27

هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات...................................................................................................................... 27

جدول 14 هزینه تاسیسات – میلیون ریال.............................................................................................................. 28

جدول 15 هزینه وسائل اداری – میلیون ریال........................................................................................................ 28

جدول 16 هزینه لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی – میلیون ریال.......................................................... 28

جدول 17 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری – میلیون ریال.......................................................................... 29

جدول 18 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت – میلیون ریال............................................................................... 29

جدول 19 هزینه مواد اولیه مورد نیاز...................................................................................................................... 30

جدول 20 نیروی انسانی مورد نیاز طرح................................................................................................................ 30

جدول 21 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز.................................................................................................. 31

جدول 22 نتیجه گیری بازار داخلی ظروف یکبار مصرف اسفنجی - تن............................................................. 31

 

فصل چهارم  - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات.............................................................. 32

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 33

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید ظروف یکبار مصرف اسفنجی